Sensa drie jaar langer hoofdsponsor

Sensa blijft de komende jaren hoofdsponsor van onze wielerploeg. Het contract is tot en met eind 2022 verlengd.

Al sinds de oprichting van de wielerploeg in 2010 rijden de renners op de fietsen van Sensa. Marc Janssen, voorzitter van het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam: “Sensa is al die jaren onlosmakelijk aan onze wielerploeg verbonden, de laatste vijf jaar zelfs als hoofdsponsor. We zijn enorm dankbaar dat we ook de komende seizoenen weer op Sensa kunnen rekenen. Het is in de huidige tijd niet vanzelfsprekend dat sponsoren voor zo’n lange tijd een bijdrage leveren.”

Joop Stiggelbout van Sensa Bikes vult aan: “We willen wat er in al die jaren is opgebouwd graag door zien groeien. Daarom is drie jaar een mooie termijn die rust geeft achter de schermen. De ploeg kan zich daardoor focussen op de koers. Wij hebben het vertrouwen dat er dan nog veel meer mooie resultaten zullen komen.”

Talent laten groeien
Het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam is dit jaar voor het tiende jaar actief in het Nederlandse wielerpeloton. Marc Janssen: “We zijn erin geslaagd om elk jaar een stap te zetten. Het ene jaar groter dan het andere, maar wel gestaag groeiend. Belangrijk hierbij is onze sterke motivatie om talent te laten groeien. De overstap van Gijs Leemreize naar de opleidingsploeg van Jumbo-Visma is daar een prachtig voorbeeld van. Onze sponsoren en partners zijn daarbij onmisbaar!” Ook de meeste andere sponsoren en partners hebben inmiddels verlenging toegezegd.