Succesvolle Spaanse voorbereiding op het komende wielerseizoen

Van 5 tot en met 15 februari was een deel van het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cyclingteam te vinden in Spanje voor een trainingsstage. Dit jaar verkoos de ploeg de badplaats Calpe als thuisbasis voor het tiendaagse kamp. Met negen renners en vier begeleiders werd er gewerkt aan een stevige basis voor het komende wielerseizoen.

Op de Spaanse wegen trainde het Sensa – Kanjers voor Kanjers Cyclingteam onder leiding van ploegleider Tjalling Reijmer en Martie Balke. In de trainingen passeerden diverse wedstrijdelementen en oefeningen de revue om de renners in optimale vorm te krijgen voor het aanstaande seizoen. Het weer was de renners goed gezind want met dagelijks twintig graden of meer was het alles behalve fris.

Na de zware trainingen stond er elke avond een geweldige maaltijd op tafel. Ook dit jaar werden de renners weer verwend door de kookkunsten van Joke en Karel Ratering. Tevens zorgden ze er voor dat de fietsen en koffers op de bestemming aankwamen in de bus van Paashuis Bedrijfswagens.

Zowel renners als begeleiding kijken terug op een geslaagd trainingskamp. De renners hebben elkaar weer beter leren kennen en er werden goede trainingen afgewerkt. Het team is klaar voor het nieuwe seizoen dat over een kleine twee weken zal starten in de Ster van Zwolle!