Drukbezochte teampresentatie 2016

In Winterswijk is maandag onder grote belangstelling het Sensa-Kanjers voor Kanjers Cyclingteam 2016 voorgesteld. De zaal van restaurant De Schoppe was gevuld met sponsoren, familie, vrienden, pers en andere belangstellenden. Samen met de renners en begeleiding werd natuurlijk nog even teruggeblikt op een succesvol jaar, maar bovenal vooruit gekeken naar het nieuwe wielerseizoen.

De dag begon voor een deel van de ploeg nog in het Spaanse Calpe, waar een tiendaags trainingskamp was afgewerkt. Na een goede vlucht verzamelde de volledige ploeg op vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk. Daar maakte fotograaf Jurgen Pillen de officiele teamfoto en werden de renners en de begeleiding ook individueel op de gevoelige plaat vastgelegd.

Applaus
Na een gezamenlijke maaltijd stroomde de zaal van restaurant De Schoppe al snel vol. De opkomst was dit jaar opnieuw fantastisch. Het is bijzonder om te zien hoe de ploeg leeft in de Achterhoek. Na de speech van de voorzitter was het de beurt aan de renners. Eën voor één werden zij aan het publiek voorgesteld. De meeste aandacht ging vanzelfsprekend uit naar Mark Schreurs, onze Nederlands Kampioen Elite zonder contract. Een groot applaus ging op na het tonen van de beelden van zijn overwinning in Emmen. Trots vertelde hij over het bijzondere koersverloop en de gebeurtenissen na het behalen van het rood-wit-blauw.

Kanjers voor Kanjers
Tijdens de teampresentatie was er ook aandacht voor Kanjers voor Kanjers. Al sinds de oprichting in 2010 is de Achterhoekse stichting nauw verbonden met onze ploeg. Voorzitter Michelle Arink vertelde in een korte presentatie over het mooie werk en de projecten die gerealiseerd worden voor kinderen die, om welke reden dan ook, niet kunnen spelen en sporten. De presentatie werd afgerond met de welbekende ‘Petje op, petje af’-quiz. Drie mannen hadden alle vragen goed. Het was uiteindelijk Bart Klein Nienhuis die het antwoord op de benaderingsvraag het dichtst benaderde. De avond werd afgesloten met een drankje en een hapje.

We kijken terug op een geweldige avond en bedanken alle aanwezigen voor hun komst naar Winterswijk!


Teamfoto 2016: Jurgen Pillen Fotografie (www.jurgenpillenfotografie.nl)